Στεφανιαία νόσος

Στεφανιαία νόσος

Στεφανιαία νόσος

Η στεφανιαία νόσος αποτελεί μέγιστο κι πολύπλευρο πρόβλημα υγείας ,και όχι μόνο ,μιας κι είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίας.Οι στεφανιαίες αρτηρίες που αιματώνουν τον καρδιακό μυ κι τον τροφοδοτούν με τα απαραίτητα συστατικά για τη λειτουργία του. Ο όρος ``στεφανιαία νόσος `` χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη στένωση αυτών των αρτηριών, η οποία προκαλείται από τη συσσώρευση συμπληρωματικού υλικού στον αυλό τους. Εξαιτίας αυτής της στένωση ο καρδιακός μυς δεν τροφοδοτείται επαρκώς με αίμα με αποτέλεσμα τη μυοκαρδιακη ισχαιμία.Στο ιατρείο μας θα ενημερωθείτε για όλους τους παράγοντες κινδύνου της νόσου. Θα αντιμετωπίσουμε μαζί την εξάλειψη τους αφού προηγηθεί πλήρης εργαστηριακός έλεγχος κι κλινική εξέταση. Αλλά κι για τους ασθενείς με ήδη εγκατεστημένη τη νόσο, γίνεται πλήρης έλεγχος κι παρακολούθηση του περιστατικού,για αποφυγή νέων επιπλοκών κι διατήρηση της καλής ποιότητας ζωής του ασθενούς.

ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ

Θέλετε να κλείσετε Online ραντεβού;

Loading...

Ειδικές υπηρεσίες

Επίσκεψη κατ' οίκον

Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για έναν πλήρη έλεγχο χάρη στο φορητό ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτουμε (φορητός υπέρηχος - καρδιογράφος)

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου: το ιατρείο διαθέτει ειδική κεφαλή κατάλληλη για την υπερηχογραφική μελέτη αποκλειστικά νηπίων και παιδιών.

Νεφρική ανεπάρκεια

ΚΑ σε ΧΝΑ: λόγω τις εμπειρίας μας σε περιστατικά με νεφρική ανεπάρκεια, μετά τη συνεργασία με νοσοκομειακή νεφρολογική κλινική ,αντιμετωπίζουμε πιο ολοκληρωμένα αυτούς τους συμπλοκους ασθενείς.

Call Now Button