Holter ρυθμού

Holter ρυθμού

Holter ρυθμού

Holter ρυθμού: Πρόκειται για, τουλάχιστον, 24ωρη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού με φορητό εξοπλισμό, σε περιπατητικό ασθενή ,δηλαδή σε συνθήκες αντιπροσωπευτικές της καθημερινότητας του. Διενεργείται όταν υπάρχουν συμπτώματα ενδεικτικά διαλείπουσας αρρυθμίας ή ακόμη κι ασυμπτωματικής ισχαιμίας, η οποία είναι δύσκολο να καταγραφεί στο ηκγ καθώς δεν υπάρχει διάρκεια αλλά δεν είναι κι τόσο σπάνια ώστε να μην έχει νόημα η εξέταση.Το ιατρείο διαθέτει holter ρυθμού με δυνατότητα καταγραφής από 24 ώρες έως κι 7 ημέρες ,γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για καλύτερο κι ακριβέστερο διαγνωστικό αποτέλεσμα.

holter

Ειδικές υπηρεσίες

Επίσκεψη κατ' οίκον

Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για έναν πλήρη έλεγχο χάρη στο φορητό ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτουμε (φορητός υπέρηχος - καρδιογράφος)

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου: το ιατρείο διαθέτει ειδική κεφαλή κατάλληλη για την υπερηχογραφική μελέτη αποκλειστικά νηπίων και παιδιών.

Νεφροπαθείς ανεπάρκεια

ΚΑ σε ΧΝΑ: λόγω τις εμπειρίας μας σε περιστατικά με νεφρική ανεπάρκεια, μετά τη συνεργασία με νοσοκομειακή νεφρολογική κλινική ,αντιμετωπίζουμε πιο ολοκληρωμένα αυτούς τους συμπλοκους ασθενείς.