Holter ρυθμού

Holter ρυθμού

Holter ρυθμού

Holter ρυθμού: Πρόκειται για, τουλάχιστον, 24ωρη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού με φορητό εξοπλισμό, σε περιπατητικό ασθενή ,δηλαδή σε συνθήκες αντιπροσωπευτικές της καθημερινότητας του. Διενεργείται όταν υπάρχουν συμπτώματα ενδεικτικά διαλείπουσας αρρυθμίας ή ακόμη κι ασυμπτωματικής ισχαιμίας, η οποία είναι δύσκολο να καταγραφεί στο ηκγ καθώς δεν υπάρχει διάρκεια αλλά δεν είναι κι τόσο σπάνια ώστε να μην έχει νόημα η εξέταση.Το ιατρείο διαθέτει holter ρυθμού με δυνατότητα καταγραφής από 24 ώρες έως κι 7 ημέρες ,γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για καλύτερο κι ακριβέστερο διαγνωστικό αποτέλεσμα.

holter

Θέλετε να κλείσετε Online ραντεβού;

Loading...

Ειδικές υπηρεσίες

Επίσκεψη κατ' οίκον

Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για έναν πλήρη έλεγχο χάρη στο φορητό ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτουμε (φορητός υπέρηχος - καρδιογράφος)

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου: το ιατρείο διαθέτει ειδική κεφαλή κατάλληλη για την υπερηχογραφική μελέτη αποκλειστικά νηπίων και παιδιών.

Νεφρική ανεπάρκεια

ΚΑ σε ΧΝΑ: λόγω τις εμπειρίας μας σε περιστατικά με νεφρική ανεπάρκεια, μετά τη συνεργασία με νοσοκομειακή νεφρολογική κλινική ,αντιμετωπίζουμε πιο ολοκληρωμένα αυτούς τους συμπλοκους ασθενείς.

Call Now Button