Παιδοκαρδιολογία

Παιδοκαρδιολογία

Παιδοκαρδιολογία

Παιδοκαρδιολογία. Ο έλεγχος της παιδικής καρδιάς διαφέρει από τον καρδιολογικό έλεγχο του ενήλικα ,και ως προς τις τεχνικές αλλά κυρίως ως προς την παθολογία που αναζητείται.
Ο καρδιολόγος που ασχολείται με το παιδί ,πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τη φυσιολογική παιδική καρδιά , ώστε να μπορεί να εκτιμήσει σωστά το κάθε περιστατικό κι να διαχωρίσει καταστάσεις που στα παιδιά είναι φυσιολογικές ή χωρίς σημαντική επίπτωση.
Η υπερδιάγνωση τέτοιων καταστάσεων πανικοβάλλει τους γονείς και περιορίζει τα παιδιά στις δραστηριότητες τους ,χωρίς λόγο.
Αντίθετα, μπορεί να ξεφύγουν συγγενείς καρδιοπάθειες, αν δεν αναζητηθούν συστηματικά, καθώς στον ενήλικα αναζητούμε επίκτητες παθήσεις της καρδιάς.
Στο ιατρείο μας θα βρείτε την τεχνογνωσία για τον πλήρη έλεγχο.

Παιδοκαρδιολογία

Θέλετε να κλείσετε Online ραντεβού;

Loading...

Ειδικές υπηρεσίες

Επίσκεψη κατ' οίκον

Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για έναν πλήρη έλεγχο χάρη στο φορητό ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτουμε (φορητός υπέρηχος - καρδιογράφος)

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου

Παιδιατρική κεφαλή υπερήχου: το ιατρείο διαθέτει ειδική κεφαλή κατάλληλη για την υπερηχογραφική μελέτη αποκλειστικά νηπίων και παιδιών.

Νεφρική ανεπάρκεια

ΚΑ σε ΧΝΑ: λόγω τις εμπειρίας μας σε περιστατικά με νεφρική ανεπάρκεια, μετά τη συνεργασία με νοσοκομειακή νεφρολογική κλινική ,αντιμετωπίζουμε πιο ολοκληρωμένα αυτούς τους συμπλοκους ασθενείς.

Call Now Button