ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Καρδιολόγος στις Σέρρες Dr. MSc. Σταματοπούλου Εύα

Καρδιολόγος στις Σέρρες Dr. MSc. Σταματοπούλου Εύα. Η γιατρός Καρδιολόγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Σερρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας.
Διετέλεσε την υπηρεσία της υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους Π.Ι. Δραβίσκου και στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας.
Ειδικεύτηκε στην Παθολογία για δυο χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών (Α΄ Παθολογική κλινική) και ακολούθως στην Καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ``Άγιος Παύλος``. Στα πλαίσια της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στην παιδοκαρδιολογία και στις συγγενείς καρδιοπάθειες στη Β' Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης ``ΑΧΕΠΑ``
Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάστηκε για ένα χρόνο ως ειδικός καρδιολόγος στη Νεφρολογική Κλινική του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης ``Άγιος Παύλος`` με κύριο αντικείμενο, την καρδιακή ανεπάρκεια σε νεφροπαθείς υπό τεχνητό νεφρό ή περιτοναϊκή κάθαρση και την υπερηχογραφική τους μελέτη.
Παρακολούθησε με επιτυχία για δυο χρόνια τον κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία με θέμα τη διοίκηση μονάδων υγείας.
Συμμετείχε σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει συγγραφικό έργο με δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά. Επίσης παρακολούθησε μετεκπαιδευτικά μαθήματα για την οργάνωση και διεκπεραίωση κλινικών μελετών (Certificate of Completion of Good Clinical Practice for Clinical Trials) καθώς και την υπερηχογραφική 3d απεικόνιση.
Είναι μέλος της Ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας και μητέρα τριών παιδιών

Καρδιολόγος Σέρρες